onsdag 1 januari 2014

OPI When Monkey's Fly!

Gott nytt år på er! Jag hoppas ni hade en trevlig kväll och natt!

Jag tänkte visa er en manikyr som jag tycker såg trevligare ut i verkligheten än på bild. Det är When Monkey's Fly ovanpå det nudefärgade jellylacket Glints of Glinda, båda lacken är från förra vårens soft shades-kollektion Oz The Great and Powerful.

When Monkey's Fly består av prismatiskt glitter och stora guldfärgade hexor i en ofärgad bas. Jag har inte känt mig så lockad av det och kan väl inte säga att jag är stormförtjust heller, men det är helt okej.



Det här är två lager av When Monkey's Fly så glitterutdelningen är inte jättestor. Formula är tjock, men det är hyfsat enkelt att sprida ut glittren jämnt över nageln.

Mitt betyg: 3/5

Two coats of When Monkey's Fly on top of the nude jelly Glints of Glinda, both from last year's soft shades collection Oz The Great and Powerful. When Monkey's Fly consists of prismatic glitter and large gold hex glitter in a clear base. It doesn't look very attractive in my pictures, but I thought it looked better in real life. I'm not in love with it, but it's okey. 
The formula was thick, but fairly easy to apply anyway.

9 kommentarer:

  1. Jag gillar att det är lite olika storlekar på glittret, men är inte helsåld på det.

    Makeup by Candlelight

    SvaraRadera
  2. Jag minns när jag bar precis den här kombinationen och jag gillade den rätt bra. Det glittrade galet mycket.

    SvaraRadera
  3. Nä men det var väl inte så dumt?

    SvaraRadera
  4. Man kan nog få till det lite kul, men helt övertygad är jag inte. Hade nog gärna sett det lite mer tätpackat.

    SvaraRadera
  5. Jag gillar When monkeys fly! mer och mer, just nu så mycket att det t.o.m. var med i min nyårsmanikyr :)

    SvaraRadera
  6. Nja, jag känner mig skeptisk...

    SvaraRadera
  7. When Monkeys fly tycker jag är ursnyggt om man har det i kombination med med ett brunt eller vinrött lack. Jag fiskar upp guldet med en tandpetare och lämnar småglittret.

    SvaraRadera
  8. Gott nytt på dig också Anne! Tycker inte alls att manikyren är så dum, den ser rätt trevlig ut. Såg förresten Oz the Great and Powerful igår så känner att jag har bättre koll på namnen nu:)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!