fredag 1 juli 2011

OPI Miss Universe - sammanfattning

Sådär, då har jag testat mig igenom Miss Universe kollektionen från OPI, Det här var en riktigt trevlig kollektion enligt mig, och jag tycker faktiskt att alla lacken är värda att äga. Men min vana trogen så tänkte jag ändå ranka dem i favoritordning.




Nå, skulle ni ha rankat dem annorlunda? Kommer ni att skaffa några av dem? Dessa ska släppas i svenska butiker nu i juli.

English: Now I've tried all four of the Miss Universe polishes. I love them all and think they're all worth getting. Here I've ranked them from one to four, with number one being my favorite of course. Will you be getting the Miss Universe collection?

17 kommentarer:

  1. Enligt dina bilder så ser Baby Sprout ljusare ut men det är svårt att säga. Ska kolla om någon vet :)

    SvaraRadera
  2. Har redan beställt "Congeniality..", det var kärlek vid första ögonkastet där. "It's my year" kommer nog också köpas om jag inte ser att den är en dupe för Faye eller Rally pretty pink.

    SvaraRadera
  3. Jag vill ha allihop! Men så är jag ju galen också. Fast finast tycker jag nog "Crown me already" är. Fast jag skulle nog använda det som layering.

    SvaraRadera
  4. Jag håller med om ettan iallafall!

    SvaraRadera
  5. Ojojoj så svårt! Jag kommer nog satsa på Crown me.. och Congeniality. It's my year ser fantastisk ut, men är nog lite för lik Zoya Faye för att jag ska slå till.

    Men det blå ser ju också underbart ut... Gah!!

    SvaraRadera
  6. Hade nog satt trean sist...annars håller jag med. De två första är helt fantastiska :)

    SvaraRadera
  7. Crown Me Aleady är nog den enda jag skulle tänka mig köpa men It's My Year känns inte fy skam den heller.

    SvaraRadera
  8. Jag hade bytt plats på 3 och 4 tror jag, fast hela kollektionen är jättesnygg, det får nog bli en uppsättning så småningom :)

    SvaraRadera
  9. Åh, har ett sånt ha-begär efter de här!!! Kan man ha gravid-cravings på nagellack..? Nån som vet vilket datum de släpps, eller ännu hellre, finns de att beställa redan nu?

    SvaraRadera
  10. Hej.
    En liten fråga. Använder du baslack varken gång? Och i så fall vilken?

    SvaraRadera
  11. Nailspotting: Ja, det finns säkert någon bra jämförelse där ute. Får leta upp en!

    Vikab: Alizarine Claws har gjort en toppenfin jämförelse mellan It's My Year och Faye, kolla här: http://alizarineclaws.blogspot.com/2011/06/opi-miss-universe-comparisons.html

    Mrs Data: Ja, visst är det en toppenkollektion!

    Emma: Ja, det är kollektionens odiskutabla drottning!

    Nailsbynoir: It's My Year och Faye har olika basfärg, kolla in Alizarine Claws jämförelse. Jag har varken Faye eller Rally Pretty Pink ännu, men ska nog slå till på en av dem iaf.

    Olivia: Jag hade förväntat mig att Congeniality skulle hamna på fjärdeplatsen jag med, men till min förvåning kände jag mer kärlek för den än Swimsuit. :-)

    Tina: It's My Year är faaaantastisk! Du måste prova! Annars kommer du att ångra dig för evigt. ;-)

    SvaraRadera
  12. Madison: Thank you so much! :-D

    Cactus: Ja, jag är ju själv förvånad över att jag faktiskt föredrar Congeniality framför Swimsuit. Har jag drabbats av sjukdom, månntro? :-)

    Fru Hjelm: Klart man kan! Det är bara att slå till. Jag vet inte exakta släppdatumet här i Sverige, men i Usa finns de att beställa från t.ex Nailsupplies.us. :-)

    Malin: Yes, jag använder i princip alltid baslack. Orly Bonder är min favorit.

    SvaraRadera
  13. Ja jag skulle nog vända på listan. Eventuellt ta crown me already framför congeniality is my middle name. Det är en fin kollektion hur som helst, även om vi inte har riktigt samma favoriter...

    SvaraRadera
  14. Jag har bett en vän som är "over there" att köpa it's my year och crown me already. Får se om hon hittar dem

    SvaraRadera
  15. It's My Year er på vei til meg! Gleder meg enormt til å prøve den, det er en kjempefin lakk! :D

    SvaraRadera
  16. IMY är den enda som jag kan tänka mig men vi får se om suget räcker för att faktiskt klicka hem det också.

    SvaraRadera
  17. Vad är skillnaden mellan "Crown me already" och "Servin up Sparkle"? De ser väldigt lika ut så jag undrar om det är värt att äga båda?

    Tacksam för svar.

    SvaraRadera

Kommentera gärna!